Behance Instagram Twitter Tumblr
Back to top
  /  Welke wijzigingen moeten worden aangebracht in contentstrategie om te profiteren van de nieuwe Google Search updates?

Boost uw online aanwezigheid met professionele SEO-expertise

Laten we samen de online zichtbaarheid van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen! Als ervaren Seo Specialist ben ik er om u te helpen topposities in zoekmachines te bereiken, meer verkeer te genereren en uw digitale voetafdruk te vergroten. Ontdek hoe we samen uw SEO-doelen kunnen realiseren en vraag vrijblijvend een Offerte aan.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Stefan Wetselaar
2024-02-28
Anthony heeft fantastisch werk geleverd als het gaat om SEO optimalisatie. Zeer persoonlijke benadering, snapt de wens van de klant en een uitstekend eindresultaat!
D B
2024-01-23
Anthony is een vakman met een bijzonder oog voor detail. Toen ik de opdracht plaatste had ik verwacht dat er binnen enkele weken een website uit gestampt zou worden. We zijn nu al maanden verder en de website is nog niet live. Waarom? Schrappen, schrappen, schrappen. Anthony blijft net zolang schrappen, editten, aanpassen, tweaken tot dat elk puntje tot op de mm nauwkeurig op de i staat. Ik noem het *met alle respect* positieve autisme want zo ver gaat het. Anthony blijft 24/7 meedenken bij elke positieve nieuwe invulling krijg ik een appje, zowel s’weekends als s’avonds blijft dat brein door gaan. Ongelofelijk veel passie voor het vak maar ook voor de klant z’n idee of website. Het bouwen van de website, het grafische gedeelte en uiteraard de SEO word allemaal tot in de puntjes verzorgd. Vergeet Fiverr of andere goedkope platforms, als je een goede website wilt en niet je geld voor de zoveelste keer wilt weggooien dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt!
By 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Golfpresentjes
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!

Aanpassing van Zoekwoordonderzoek en Optimalisatie

Een van de meest significante wijzigingen die moeten worden aangebracht in de contentstrategie om te profiteren van de nieuwe Google Search updates is gericht zoekwoordonderzoek en optimalisatie. Google Search updates bevatten vaak wijzigingen in de algoritmen die bepalen hoe zoekresultaten worden weergegeven. Door deze updates te begrijpen en te integreren in de contentstrategie, kunnen contentmakers hun zichtbaarheid en relevantie verhogen. In eerste instantie is het belangrijk om te focussen op long-tail zoekwoorden. Deze zoekwoorden, die vaak specifieker en minder concurrerend zijn, kunnen snel inspelen op de intenties van de gebruikers. Dit betekent dat contentmakers gedetailleerdere en niche gerichte thema’s moeten behandelen om organische verkeer te stimuleren.

Naast het identificeren van long-tail zoekwoorden, is het van cruciaal belang om de semantische zoekoptimalisatie te verbeteren. Google heeft in recente updates veel nadruk gelegd op semantische zoektechnologieën, waarbij het niet alleen om specifieke zoekwoorden gaat, maar ook om de context en betekenis ervan. Daarom moeten contentcreators streven naar een diepgaand begrip van de voorkeuren en zoekintenties van hun doelgroepen. Dit houdt in dat inhoud moet worden geschreven op een manier die uitgebreid, informatief en begrijpelijk is, waarbij gebruik wordt gemaakt van synoniemen en gerelateerde termen die de context versterken. Op deze manier kunnen websites voldoen aan de nieuwe algoritmes en beter presteren in zoekresultaten.

Verbetering van Gebruikerservaring en Mobiele Optimalisatie

De gebruikerservaring verbeteren is een andere strategische wijziging die moet worden aangebracht om te profiteren van de nieuwe Google Search updates. Google heeft herhaaldelijk benadrukt dat websites die een superieure gebruikerservaring bieden, hoger zullen rangschikken. Dit betekent dat websites snel moeten laden, gemakkelijk te navigeren moeten zijn en moeten voorzien in de behoeften van hun gebruikers. Een robuuste inhoudsstructuur, zoals inhoudsopgaven en interne links, kan helpen bij het verbeteren van de algehele gebruiksvriendelijkheid. Bovendien moet interactiviteit en de esthetiek van de website in overweging worden genomen om bezoekers te boeien en hen langer op de site te houden.

Daarnaast is mobiele optimalisatie niet langer een optie, maar een noodzaak. Aangezien steeds meer gebruikers via mobiele apparaten toegang krijgen tot het internet, speelt de mobiele vriendelijkheid van een website een cruciale rol in de rankings. Google’s Mobile-First Indexing betekent dat de mobiele versie van een website de primaire versie is die wordt beschouwd voor rankingdoeleinden. Daarom moeten contentmakers ervoor zorgen dat hun websites responsief zijn en zich aanpassen aan verschillende schermformaten. Het optimaliseren van afbeeldingen, video’s en andere media voor mobiel gebruik is essentieel om een naadloze gebruikerservaring te garanderen en de zichtbaarheid in zoekresultaten te vergroten.

Kwalitatieve Inhoud en Authentieke Backlinks

Een focus op hoogwaardige inhoud en de verwerving van authentieke backlinks is eveneens essentieel volgens de nieuwe richtlijnen van Google Search updates. Content van hoge kwaliteit gaat verder dan alleen tekstuele informatie; het moet waardevol, boeiend en actueel zijn voor de gebruikers. Het schrijven van long-form content die diepgaande analyses en inzichten biedt, kan helpen om de betrokkenheid te verhogen en de geloofwaardigheid van de website te verbeteren. Naast tekst moet gebruik worden gemaakt van multimedia zoals afbeeldingen, video’s en infographics om de informatie visueel aantrekkelijk en beter begrijpelijk te maken.

Aan de andere kant blijven backlinks een belangrijke factor in zoekmachineoptimalisatie. Het verkrijgen van backlinks van gerenommeerde en relevante websites draagt bij aan de autoriteit en betrouwbaarheid van een website. Echter, het gaat niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. Google legt steeds meer nadruk op linkkwaliteit in plaats van louter het aantal links. Daarom moeten contentstrategieën zich richten op het verkrijgen van backlinks van invloedrijke en gezaghebbende bronnen in de industrie. Dit kan worden bereikt door middel van gastbloggen, het creëren van waardevolle en deelbare inhoud, en het aangaan van samenwerkingen met andere experts in het vakgebied.

Het is belangrijk om bij een aanvraag duidelijk te zijn in wensen en gewenst budget.
Stay informed about your assets with Ledger Live's PC platform, offering insights.
Free ebooks Library zlibrary project z-library zlib project