Behance Instagram Twitter Tumblr
Back to top
  /  Wat kost een website?

Wat kost een website?

Wat Kost een Website?

Het ontwerpen en lanceren van een website is ongetwijfeld een waardevolle investering in de huidige digitale tijd. Echter, een van de meest gestelde vragen is: “Wat kost een website?” Het antwoord op deze vraag is ingewikkeld en kan aanzienlijk variëren. Hier bij SlyOne, proberen we wat licht te werpen op dit onderwerp, vanuit onze ervaring opgebouwd sinds onze oprichting in 2010.

De Kostenfactoren

Het creëren van een website kan variëren van een paar honderd euro tot duizenden euro’s, en dit hangt af van diverse factoren. Enkele hiervan zijn het ontwerp van de website, de functionaliteit, de moeilijkheidsgraad van het hele proces, en de tijdsduur van het ontwerp en de ontwikkeling van de website.

Voor- en Nadelen

Er zijn diverse voordelen van het hebben van een professioneel ontworpen en functionele website. Dit omvat een verhoogde zichtbaarheid, hogere betrokkenheid van klanten en een betere verkoop. Echter, er zijn ook enkele nadelen zoals de hoge initiële kosten en de noodzaak van voortdurende onderhoud.

Moeilijkheidsgraad

De complexiteit van het ontwerpproces is een andere factor die bijdraagt aan de kosten. Een website met eenvoudige functies kan aanzienlijk goedkoper zijn dan één met geavanceerde functies, zoals een e-commerce faciliteit of een ingebouwde blog. Een eenvoudige site op een bouwer zoals WordPress kan goedkoper zijn, terwijl een op maat gemaakte site vanaf de grond opgebouwd kan aanzienlijk duurder zijn.

Prijsverhouding

In termen van prijs-kwaliteitverhouding biedt SlyOne eerlijke tarieven voor hoogwaardige websites. Ons veelomvattende dienst levert niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, maar garandeert ook dat uw website SEO-vriendelijk is, opgedaan uit de ervaring van Anthony, onze SEO specialist met 17 jaar ervaring.

Gebruik en Functionaliteit

Een andere overweging is de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van de website. Een eenvoudig te navigeren en gebruiksvriendelijke website trekt meer bezoekers aan en verhoogt de tijd die ze op uw site doorbrengen.

Gedoe bij Gebruik

Hoewel het hebben van een website ongetwijfeld zijn voordelen heeft, kan het ook zijn eigen problemen met zich meebrengen, zoals technische problemen die oplossing vereisen, de noodzaak van regelmatige updates en aanpassingen, en de mogelijke beveiligingsrisico’s.

Kortom, de kosten van het creëren van een website kan sterk variëren, afhankelijk van de eisen en de specificiteit van het project. Hoe meer geavanceerd en op maat gemaakt de website, hoe hoger de kosten zullen zijn. Het is essentieel om een ​​gedetailleerd begrip te hebben van wat u wilt voordat u begint om zo onverwachte kosten te voorkomen. Bij SlyOne, waar we streven naar transparantie in onze prijzen, zijn we altijd bereid om u te helpen de optimale oplossing te vinden die bij uw budget past.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Stefan Wetselaar
2024-02-28
Anthony heeft fantastisch werk geleverd als het gaat om SEO optimalisatie. Zeer persoonlijke benadering, snapt de wens van de klant en een uitstekend eindresultaat!
D B
2024-01-23
Anthony is een vakman met een bijzonder oog voor detail. Toen ik de opdracht plaatste had ik verwacht dat er binnen enkele weken een website uit gestampt zou worden. We zijn nu al maanden verder en de website is nog niet live. Waarom? Schrappen, schrappen, schrappen. Anthony blijft net zolang schrappen, editten, aanpassen, tweaken tot dat elk puntje tot op de mm nauwkeurig op de i staat. Ik noem het *met alle respect* positieve autisme want zo ver gaat het. Anthony blijft 24/7 meedenken bij elke positieve nieuwe invulling krijg ik een appje, zowel s’weekends als s’avonds blijft dat brein door gaan. Ongelofelijk veel passie voor het vak maar ook voor de klant z’n idee of website. Het bouwen van de website, het grafische gedeelte en uiteraard de SEO word allemaal tot in de puntjes verzorgd. Vergeet Fiverr of andere goedkope platforms, als je een goede website wilt en niet je geld voor de zoveelste keer wilt weggooien dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt!
By 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Golfpresentjes
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!
Immediate Spike
Vortex Momentum
Instant Quantum
Bitcore Surge