Behance Instagram Twitter Tumblr
Back to top
  /  Wat is Technische SEO?

Boost uw online aanwezigheid met professionele SEO-expertise

Laten we samen de online zichtbaarheid van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen! Als ervaren Seo Specialist ben ik er om u te helpen topposities in zoekmachines te bereiken, meer verkeer te genereren en uw digitale voetafdruk te vergroten. Ontdek hoe we samen uw SEO-doelen kunnen realiseren en vraag vrijblijvend een Offerte aan.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Stefan Wetselaar
2024-02-28
Anthony heeft fantastisch werk geleverd als het gaat om SEO optimalisatie. Zeer persoonlijke benadering, snapt de wens van de klant en een uitstekend eindresultaat!
D B
2024-01-23
Anthony is een vakman met een bijzonder oog voor detail. Toen ik de opdracht plaatste had ik verwacht dat er binnen enkele weken een website uit gestampt zou worden. We zijn nu al maanden verder en de website is nog niet live. Waarom? Schrappen, schrappen, schrappen. Anthony blijft net zolang schrappen, editten, aanpassen, tweaken tot dat elk puntje tot op de mm nauwkeurig op de i staat. Ik noem het *met alle respect* positieve autisme want zo ver gaat het. Anthony blijft 24/7 meedenken bij elke positieve nieuwe invulling krijg ik een appje, zowel s’weekends als s’avonds blijft dat brein door gaan. Ongelofelijk veel passie voor het vak maar ook voor de klant z’n idee of website. Het bouwen van de website, het grafische gedeelte en uiteraard de SEO word allemaal tot in de puntjes verzorgd. Vergeet Fiverr of andere goedkope platforms, als je een goede website wilt en niet je geld voor de zoveelste keer wilt weggooien dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt!
By 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Golfpresentjes
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!

De Kern van Technische SEO uitgelegd door SlyOne.nl

Wat betekent Technische SEO?

Technische SEO is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie waarbij wordt gefocust op het verbeteren van aspecten van een website om de crawlen en indexeren van pagina’s door zoekmachines te vergemakkelijken. Het omvat een breed scala aan acties die ervoor zorgen dat een website voldoet aan de technische vereisten van de huidige zoekmachines met het doel om verbeterde organische rankings te bereiken. Het gaat niet zozeer om de inhoud van de website, maar meer om de infrastructuur en de architectuur.

Een goed geoptimaliseerde website zorgt voor een naadloze en efficiënte gebruikerservaring, maar ook voor een eenvoudige navigatie door zoekmachine-algoritmes. Dit omvat het optimaliseren van de snelheid van de website, mobile responsiveness, structured data, en intern linking protocol. Dit kan complex klinken, maar een SEO specialist die gespecialiseerd is in technische optimalisatie kan deze aanpassingen vakkundig implementeren.

Waarom is Technische SEO onmisbaar?

Het belang van technische SEO ligt in het feit dat zoekmachines, zoals Google, steeds meer nadruk leggen op gebruikerservaring. Wanneer een website technisch niet goed in elkaar zit, kan dat leiden tot langzame laadtijden, onbegrijpelijke navigatie of zelfs volledige ontoegankelijkheid voor zowel gebruikers als zoekmachines. Dit kan resulteren in een lagere ranking of zelfs de afwezigheid in de zoekresultaten.

Het toepassen van technische SEO zorgt er dus voor dat uw website gemakkelijk te crawlen is en dat pagina’s correct en efficiënt worden geïndexeerd. Bovendien helpt het bij het voorkomen van dubbele inhoud, het verbetert de websitebeveiliging en zorgt voor een mobielvriendelijk platform, wat allemaal belangrijke factoren zijn in de algoritmes van zoekmachines.

Hoe worden technische SEO-problemen opgespoord en opgelost?

Technische SEO-problemen kunnen breed uiteenlopen en zonder gedegen analyse onopgemerkt blijven. Het begint vaak met een SEO-audit, die gebieden identificeert die verbetering behoeven. Enkele algemene problemen die worden aangepakt zijn gebroken links, tragere laadtijden door ongeoptimaliseerde afbeeldingen of scripts, en problemen met meta tags.

SlyOne.nl heeft expertise in het grondig scannen van websites en het benutten van diverse tools om technische gebreken aan het licht te brengen. Na het identificeren van dergelijke problemen, kunnen technische SEO-specialisten wijzigingen doorvoeren die de prestaties van de website verbeteren. Dit omvat bijvoorbeeld het instellen van 301-redirects bij dode links, het optimaliseren van afbeeldingen en het implementeren van SSL-certificaten voor veilige verbindingen.

De toekomst van Technische SEO

De toekomst van technische SEO is onlosmakelijk verbonden met de voortdurende ontwikkelingen in technologie. Zoekmachines worden steeds geavanceerder en stellen hogere eisen aan websites. We zien nu al de noodzaak voor snel ladende pagina’s, veilige verbindingen via HTTPS, en mobile-first indexing als voorboden van wat er nog gaat komen.

Het belang van het bijblijven met deze technische SEO-ontwikkelingen is duidelijk; het kan het verschil betekenen tussen zichtbaar zijn in zoekresultaten of volledig over het hoofd gezien worden. SlyOne.nl kan, door middel van seo optimalisatie, helpen om voorsprong te houden op deze veranderingen en daarmee de vindbaarheid en het succes van uw website te verzekeren.

Benieuwd naar de techniek achter uw website en hoe deze kan bijdragen aan uw online succes? SlyOne.nl biedt de expertise en diensten om uw website volledig te optimaliseren voor zoekmachines. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw digitale strategie.

Het is belangrijk om bij een aanvraag duidelijk te zijn in wensen en gewenst budget.
Stay informed about your assets with Ledger Live's PC platform, offering insights.
Free ebooks Library zlibrary project z-library zlib project