Waarom Slyone

Slyone is een jong, maar ervaren seo specialist. Slyone beschikt over 2 zware servers waarop dit ogenblik 612 websites draaien , waarvan er 1 stand-by staat, voor als er iets met de hoofdserver gebeurd. Slyone is zowel hosting , webbouwer en seo specialist, alles in 1 dus.

Kwaliteit met een goede service

Wat doen wij

Seo Websites bouwen Nederhemert

Slyone is sterk op het gebied van het maken van mooie websites, die goed scoren in Google en goed ontvangen worden door bezoekers. Uitstraling, functionaliteit en overzichtelijkheid zijn daarbij erg belangrijk. Een website is namelijk uw visitekaartje, als die niet goed is, zult u dat merken in de omzet.

Seo Webshop Nederhemert

Iedereen koopt wel eens wat online, gemakkelijk, je hebt je producten snel in huis. Voor webshop eigenaren is het van belang om goed gevonden te worden. Meestal komen klanten bij mij met een webshop die gebouwd is door iemand die totaal geen verstand heeft van seo. Ik zeg altijd goede seo begint bij de bouw.

Voor Slyone de taak om orde in uw webshop te brengen. Ik kan u nu al zeggen dat dit een traject is, waar hard aan gewerkt moet worden, vooral als u een grote webshop heeft.

Uitstraling

Logo's & Banners Nederhemert

Een nieuwe website of webshop verdiend een mooi logo en/of een strakke banner als eyecatcher. Met een professionele uitstraling geeft het een boost voor je sales en conversie. Je site is nu eenmaal je visitiekaartje en dat moet er top uitzien.

Automatische Offerte Systemen Nederhemert

Slyone is bedenker van geautomatiseerde offerte-systemen. Het maken van offertes neemt veel tijd in beslag, maar met een automatisch offerte-systeem is dat verleden tijd. Alle klanten van Slyone die zo'n systeem hebben, willen niet anders meer. Het gebruik van dit offerte-systeem bespaart tijd. Door het gebruik van dit systeem kunnen klanten direct hun offerte inzien.

 

Diensten

SEO

Zoekmachine optimalisatie Nederhemert, uitgebreide campagnes.

Webdesign

Nieuwe websites, responsive en altijd met seo campagne.

Hosting

Wij beschikken over een eigen server, snelheid is gegaranderd.

PHP Scripting

Gemak dient de mens, met handige scripts

Waarom laat u het niet over aan Slyone? Wij leveren geen bla-bla, maar zorgen gewoon dat uw site door iedereen gevonden wordt. En uw website zal beter zichtbaar en dat zult u merken in de omzet.

Door onze jaren lange ervaring op dit gebied, is het voor Slyone geen probleem om u op pagina 1 te zetten, vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, want vandaag de dag is waarmaken beter als.....