Behance Instagram Twitter Tumblr
Back to top
  /  Opzetten van Google Mijn Bedrijf

Boost uw online aanwezigheid met professionele SEO-expertise

Laten we samen de online zichtbaarheid van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen! Als ervaren Seo Specialist ben ik er om u te helpen topposities in zoekmachines te bereiken, meer verkeer te genereren en uw digitale voetafdruk te vergroten. Ontdek hoe we samen uw SEO-doelen kunnen realiseren en vraag vrijblijvend een Offerte aan.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Stefan Wetselaar
2024-02-28
Anthony heeft fantastisch werk geleverd als het gaat om SEO optimalisatie. Zeer persoonlijke benadering, snapt de wens van de klant en een uitstekend eindresultaat!
D B
2024-01-23
Anthony is een vakman met een bijzonder oog voor detail. Toen ik de opdracht plaatste had ik verwacht dat er binnen enkele weken een website uit gestampt zou worden. We zijn nu al maanden verder en de website is nog niet live. Waarom? Schrappen, schrappen, schrappen. Anthony blijft net zolang schrappen, editten, aanpassen, tweaken tot dat elk puntje tot op de mm nauwkeurig op de i staat. Ik noem het *met alle respect* positieve autisme want zo ver gaat het. Anthony blijft 24/7 meedenken bij elke positieve nieuwe invulling krijg ik een appje, zowel s’weekends als s’avonds blijft dat brein door gaan. Ongelofelijk veel passie voor het vak maar ook voor de klant z’n idee of website. Het bouwen van de website, het grafische gedeelte en uiteraard de SEO word allemaal tot in de puntjes verzorgd. Vergeet Fiverr of andere goedkope platforms, als je een goede website wilt en niet je geld voor de zoveelste keer wilt weggooien dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt!
By 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Golfpresentjes
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!

Optimaliseer Uw Zichtbaarheid Met Google Mijn Bedrijf

Het Belang van Google Mijn Bedrijf Voor Lokale SEO

In ons huidige digitale tijdperk is online vindbaarheid van cruciaal belang voor het succes van lokale ondernemingen. Google Mijn Bedrijf (GMB) is een kosteloze en gebruiksvriendelijke tool die bedrijven helpt hun online aanwezigheid te verbeteren en te managen binnen Google, inclusief Zoeken en Maps. Door het opzetten van een GMB-account, kunnen ondernemers hun bedrijfsinformatie accuraat en up-to-date houden, wat essentieel is voor het aantrekken van nieuwe klanten. Uw bedrijfsprofiel optimaliseren met relevante informatie zoals openingstijden, contactgegevens, en afbeeldingen draagt bij aan een verbeterde lokale SEO-positie, waardoor uw bedrijf gemakkelijker gevonden kan worden door potentiële klanten in de buurt.

Hoe U Google Mijn Bedrijf Correct Instelt

De eerste stap voor het instellen van Google Mijn Bedrijf is het aanmaken van een Google-account, gevolgd door het claimen van uw bedrijfsvermelding. Dit doet u door de naam van uw bedrijf in te voeren en het vervolgens te verifiëren. Google biedt verschillende verificatiemethoden aan, waaronder post, telefoon of e-mail. Zodra de verificatie succesvol is, kunt u belangrijke bedrijfsinformatie toevoegen zoals een gedetailleerde beschrijving van uw diensten of producten, openingstijden en foto’s die de uitstraling van uw bedrijf weergeven. Vergeet niet regelmatig gegevens te controleren en bij te werken, zodat uw GMB-profiel altijd de meest actuele informatie bevat.

Optimalisatietechnieken voor Een Complete GMB-Pagina

Een goed geoptimaliseerde GMB-pagina verbetert niet alleen uw zichtbaarheid in lokale zoekresultaten, maar verhoogt ook de kans dat potentiële klanten contact opnemen. Gebruik relevante trefwoorden in uw bedrijfsomschrijving om zoekmachineoptimalisatie te bevorderen. Voeg regelmatig nieuwe foto’s en updates toe om uw vermelding aantrekkelijk en actueel te houden. Het verzamelen en reageren op klantenbeoordelingen is eveneens van groot belang, aangezien positieve beoordelingen de geloofwaardigheid van uw bedrijf kunnen versterken en bijdragen aan een hogere ranking. Vergeet niet om gebruik te maken van de mogelijkheid om posts te plaatsen op uw GMB-profiel om speciale aanbiedingen, evenementen of ander relevant nieuws met uw doelgroep te delen.

De Rol Van SlyOne.nl Bij Het Beheren van Uw GMB

Hoewel het opzetten en beheren van Google Mijn Bedrijf relatief eenvoudig is, kan het navigeren door de nuances van een seo optimalisatie toch complex zijn. SlyOne.nl, als expert in zoekmachineoptimalisatie, biedt professionele ondersteuning om uw GMB-pagina te optimaliseren en te zorgen voor een optimale lokale online zichtbaarheid. Onze diepgaande kennis van SEO-strategieën en algoritmes stelt ons in staat om te anticiperen op en te reageren op constant veranderende SEO-trends, waardoor uw bedrijf een competitief voordeel heeft in de lokale markt. Door met ons samen te werken, kunt u zich concentreren op het laten groeien van uw bedrijf, terwijl wij uw online aanwezigheid verzekeren en versterken.

Google Mijn Bedrijf is onmisbaar voor elke lokale ondernemer die zijn bedrijf wil laten floreren in de digitale wereld. Een effectieve GMB-pagina kan de sleutel zijn tot succes door uw zichtbaarheid te vergroten en meer klanten aan te trekken. Dit, samen met de expertise van SlyOne.nl, zorgt voor een krachtige basis waarmee u de vruchten zult plukken van lokale zoekmachineoptimalisatie.

Het is belangrijk om bij een aanvraag duidelijk te zijn in wensen en gewenst budget.
Stay informed about your assets with Ledger Live's PC platform, offering insights.
Free ebooks Library zlibrary project z-library zlib project