Behance Instagram Twitter Tumblr
Back to top
  /  Off-Page SEO

Boost uw online aanwezigheid met professionele SEO-expertise

Laten we samen de online zichtbaarheid van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen! Als ervaren Seo Specialist ben ik er om u te helpen topposities in zoekmachines te bereiken, meer verkeer te genereren en uw digitale voetafdruk te vergroten. Ontdek hoe we samen uw SEO-doelen kunnen realiseren en vraag vrijblijvend een Offerte aan.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Stefan Wetselaar
2024-02-28
Anthony heeft fantastisch werk geleverd als het gaat om SEO optimalisatie. Zeer persoonlijke benadering, snapt de wens van de klant en een uitstekend eindresultaat!
D B
2024-01-23
Anthony is een vakman met een bijzonder oog voor detail. Toen ik de opdracht plaatste had ik verwacht dat er binnen enkele weken een website uit gestampt zou worden. We zijn nu al maanden verder en de website is nog niet live. Waarom? Schrappen, schrappen, schrappen. Anthony blijft net zolang schrappen, editten, aanpassen, tweaken tot dat elk puntje tot op de mm nauwkeurig op de i staat. Ik noem het *met alle respect* positieve autisme want zo ver gaat het. Anthony blijft 24/7 meedenken bij elke positieve nieuwe invulling krijg ik een appje, zowel s’weekends als s’avonds blijft dat brein door gaan. Ongelofelijk veel passie voor het vak maar ook voor de klant z’n idee of website. Het bouwen van de website, het grafische gedeelte en uiteraard de SEO word allemaal tot in de puntjes verzorgd. Vergeet Fiverr of andere goedkope platforms, als je een goede website wilt en niet je geld voor de zoveelste keer wilt weggooien dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt!
By 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Golfpresentjes
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!

Wat is Off-Page SEO en waarom is het belangrijk?

Hoewel veel mensen ervan uitgaan dat zoekmachineoptimalisatie (SEO) louter draait om het verbeteren van de inhoud op hun website, is Off-Page SEO minstens even belangrijk voor het genereren van websiteverkeer. Off-Page SEO verwijst naar alle technieken en strategieën die buiten uw website worden toegepast om uw ranking in zoekmachine resultatenpagina’s (SERPs) te verbeteren. Dit omvat technieken zoals backlink-building, sociale media marketing, en influencer outreach.

Een succesvolle Off-Page SEO-strategie draagt bij tot het verbeteren van de perceptie van gebruikers én zoekmachines over de relevantie, betrouwbaarheid en autoriteit van een website. Dit wordt vaak bereikt door andere respecteerde en relevante websites, personen of zelfs gebruikers te koppelen, te promoten of te endorsen aan uw content. Denk aan gastbloggen op gerespecteerde blogs binnen uw sector, of positieve klantbeoordelingen op third-party websites.

De kracht van backlinks voor Off-Page SEO

Backlinks, of inbound links, zijn een cruciaal onderdeel van elke Off-Page SEO-strategie. Een backlink is simpel gezegd een link van een externe website naar uw website. Zoekmachines zien deze links als stemmen van vertrouwen voor uw site. Hoe meer kwalitatieve backlinks uw website heeft, hoe beter uw site zal presteren in zoekresultaten. Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit van backlinks het wint van kwantiteit. Links van relevante en gerespecteerde websites hebben meer gewicht dan links van onbekende of irrelevante websites.

Het opbouwen van backlinks kan echter een tijdrovend proces zijn. Het begint met het creëren van waardevolle, linkwaardige content. Dit kan een informatieve blogpost zijn, een diepgaand onderzoek of een nuttige infografiek. Zodra de content aanwezig is, kun je op zoek gaan naar kansen voor backlinks. Je kunt bijvoorbeeld gastbloggen, deelnemen aan relevante interviews, of je site aanmelden bij betrouwbare directories.

Sociale media en Off-Page SEO

Sociale media speelt ook een belangrijke rol in Off-Page SEO. Hoewel sociale media links over het algemeen worden aangeduid als ‘nofollow’ links en daarom niet direct bijdragen aan uw zoekrang, hebben ze toch SEO waarde. Deze links helpen zoekmachines om content te ontdekken, wat kan leiden tot een betere indexering van uw site. Bovendien kunnen sociale media links meer verkeer naar uw site sturen, wat een positieve invloed kan hebben op uw rangschikking.

Om de voordelen van sociale media voor SEO te maximaliseren, is het belangrijk om actief te blijven op de platforms waar uw doelgroep aanwezig is. Dit betekent dat u regelmatig relevante, boeiende content moet delen, interactie moet hebben met uw volgers en moet reageren op comments en berichten. Door actief te zijn op sociale media kunt u een sterke online aanwezigheid opbouwen, wat uw autoriteit en trustworthiness verhoogt.

Het is belangrijk om bij een aanvraag duidelijk te zijn in wensen en gewenst budget.
Stay informed about your assets with Ledger Live's PC platform, offering insights.
Free ebooks Library zlibrary project z-library zlib project