Behance Instagram Twitter Tumblr
Back to top
  /  Hoe kunnen we onze linkbuilding-strategieën aanpassen aan de veranderingen in Google Search?

Boost uw online aanwezigheid met professionele SEO-expertise

Laten we samen de online zichtbaarheid van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen! Als ervaren Seo Specialist ben ik er om u te helpen topposities in zoekmachines te bereiken, meer verkeer te genereren en uw digitale voetafdruk te vergroten. Ontdek hoe we samen uw SEO-doelen kunnen realiseren en vraag vrijblijvend een Offerte aan.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Stefan Wetselaar
2024-02-28
Anthony heeft fantastisch werk geleverd als het gaat om SEO optimalisatie. Zeer persoonlijke benadering, snapt de wens van de klant en een uitstekend eindresultaat!
D B
2024-01-23
Anthony is een vakman met een bijzonder oog voor detail. Toen ik de opdracht plaatste had ik verwacht dat er binnen enkele weken een website uit gestampt zou worden. We zijn nu al maanden verder en de website is nog niet live. Waarom? Schrappen, schrappen, schrappen. Anthony blijft net zolang schrappen, editten, aanpassen, tweaken tot dat elk puntje tot op de mm nauwkeurig op de i staat. Ik noem het *met alle respect* positieve autisme want zo ver gaat het. Anthony blijft 24/7 meedenken bij elke positieve nieuwe invulling krijg ik een appje, zowel s’weekends als s’avonds blijft dat brein door gaan. Ongelofelijk veel passie voor het vak maar ook voor de klant z’n idee of website. Het bouwen van de website, het grafische gedeelte en uiteraard de SEO word allemaal tot in de puntjes verzorgd. Vergeet Fiverr of andere goedkope platforms, als je een goede website wilt en niet je geld voor de zoveelste keer wilt weggooien dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt!
By 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Golfpresentjes
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!

Het Belang van Relevantie en Kwaliteit in Linkbuilding

De veranderingen in Google Search hebben een forse impact op de linkbuilding-strategieën die bedrijven en marketeers toepassen. Een essentieel aspect dat hieruit voortvloeit, is de nadruk op kwaliteitsvolle en relevante links. Google hecht steeds meer waarde aan de autoriteit en relevantie van de websites waarvandaan de links afkomstig zijn. Dit betekent dat het niet langer voldoende is om eenvoudigweg zoveel mogelijk links te verzamelen; de kwaliteit en de context van deze links zijn even cruciaal. Het is daarom van groot belang om te investeren in relaties met gerenommeerde websites en platforms binnen dezelfde niche of industrie. Het verkrijgen van een link van een invloedrijke en gerespecteerde bron kan veel effectiever zijn dan tientallen links van minder relevante websites.

Daarnaast speelt de tekst rondom de link (anchor text) een cruciale rol. Google gebruikt deze tekst om de relevantie van de link te beoordelen in relatie tot de inhoud van de doelpagina. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de anchor texts natuurlijk en contextueel zijn geïntegreerd binnen de content. Vermijd overmatig gebruik van exact-match anchor texts, omdat dit door Google als manipulatief kan worden beschouwd. Een gevarieerde en natuurlijke strategie waarbij de anchor texts logisch zijn en passen binnen de context van de vermelde inhoud, zal op de lange termijn resulteren in een betere ranking en meer geloofwaardigheid bij Google.

Opkomst van Expertise, Autoriteit en Betrouwbaarheid (E-A-T)

Google heeft de afgelopen jaren steeds meer nadruk gelegd op het E-A-T-principe: Expertise, Autoriteit en Betrouwbaarheid. Deze principes zijn fundamenteel voor hoe Google de kwaliteit van een website en zijn linkprofiel beoordeelt. Om succesvol te zijn in linkbuilding, moeten marketeers en SEO-professionals zich concentreren op het opbouwen van content die hun expertise, autoriteit en betrouwbaarheid aantoont. Dit betekent dat content die wetenschappelijk onderbouwd is, geschreven door erkende experts en ondersteund door cijfers en feiten, de voorkeur krijgt.

Linkbuilding-strategieën moeten dus gericht zijn op het verkrijgen van links van websites die hoog scoren op deze E-A-T-factoren. Samenwerkingen met academische instellingen, gerenommeerde nieuwsorganisaties en andere betrouwbare bronnen kunnen significant bijdragen aan het verbeteren van de autoriteit van een website. Bovendien moet de eigen website een solide bron van geloofwaardige en waardevolle informatie zijn. Dit kan bereikt worden door het regelmatig publiceren van diepgaande artikelen, whitepapers, onderzoeksrapporten en case studies die niet alleen eigen inzichten maar ook referenties naar externe, betrouwbare bronnen bevatten.

Innovatieve Tactieken voor Effectieve Linkbuilding

Met de veranderingen in Google Search is het belangrijk om creatieve en innovatieve linkbuilding-tactieken te ontwikkelen. Traditionele methoden zoals gastbloggen en linkuitwisseling verliezen langzaam hun effectiviteit en nieuwe benaderingen moeten worden onderzocht. Eén van zulke benaderingen is het gebruik van infographics en visuele content. Infographics zijn visueel aantrekkelijke, informatieve middelen die makkelijk gedeeld en gelinkt kunnen worden. Door deze infographics te embedden met insluitcodes, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat elke keer dat de infographic gedeeld wordt, er een link terugkomt naar hun website, wat bijdraagt aan een natuurlijk en divers linkprofiel.

Verder biedt de opkomst van podcasts en video-content nieuwe kansen voor linkbuilding. Door deel te nemen aan of het hosten van podcasts, en het publiceren van waardevolle video-content op platforms zoals YouTube, kunnen bedrijven links genereren vanuit de beschrijvingen en de inhoud van deze media. Het is belangrijk om hierbij strategische partnerships aan te gaan met invloedrijke figuren binnen de industrie. Deze samenwerkingen kunnen leiden tot waardevolle backlinks en bredere zichtbaarheid binnen de doelgroep. Tot slot, het analyseren van concurrenten en het identificeren van hun sterke en zwakke punten kan nieuwe linkbuilding-mogelijkheden aan het licht brengen die eerder over het hoofd gezien werden.

Het is belangrijk om bij een aanvraag duidelijk te zijn in wensen en gewenst budget.
Stay informed about your assets with Ledger Live's PC platform, offering insights.
Free ebooks Library zlibrary project z-library zlib project