Behance Instagram Twitter Tumblr
Back to top
  /  Hoe kunnen we de technische SEO optimaliseren voor betere prestaties binnen de SGE?

Boost uw online aanwezigheid met professionele SEO-expertise

Laten we samen de online zichtbaarheid van uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen! Als ervaren Seo Specialist ben ik er om u te helpen topposities in zoekmachines te bereiken, meer verkeer te genereren en uw digitale voetafdruk te vergroten. Ontdek hoe we samen uw SEO-doelen kunnen realiseren en vraag vrijblijvend een Offerte aan.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Stefan Wetselaar
2024-02-28
Anthony heeft fantastisch werk geleverd als het gaat om SEO optimalisatie. Zeer persoonlijke benadering, snapt de wens van de klant en een uitstekend eindresultaat!
D B
2024-01-23
Anthony is een vakman met een bijzonder oog voor detail. Toen ik de opdracht plaatste had ik verwacht dat er binnen enkele weken een website uit gestampt zou worden. We zijn nu al maanden verder en de website is nog niet live. Waarom? Schrappen, schrappen, schrappen. Anthony blijft net zolang schrappen, editten, aanpassen, tweaken tot dat elk puntje tot op de mm nauwkeurig op de i staat. Ik noem het *met alle respect* positieve autisme want zo ver gaat het. Anthony blijft 24/7 meedenken bij elke positieve nieuwe invulling krijg ik een appje, zowel s’weekends als s’avonds blijft dat brein door gaan. Ongelofelijk veel passie voor het vak maar ook voor de klant z’n idee of website. Het bouwen van de website, het grafische gedeelte en uiteraard de SEO word allemaal tot in de puntjes verzorgd. Vergeet Fiverr of andere goedkope platforms, als je een goede website wilt en niet je geld voor de zoveelste keer wilt weggooien dan ben je hier aan het juiste adres. Bedankt!
By 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Golfpresentjes
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!

Optimalisatie van Laadsnelheid en Crawlbudget

Een essentieel aspect van technische SEO is de optimalisatie van de laadsnelheid van een website. Snellere websites bieden een betere gebruikerservaring en hebben de neiging hoger te ranken in zoekresultaten. Om de laadsnelheid te verbeteren, is het cruciaal om onnodige scripts te minimaliseren en afbeeldingen te optimaliseren. Naast het comprimeren van afbeeldingen, kan het gebruik van moderne afbeeldingsformaten zoals WebP bijdragen aan kortere laadtijden. Verder is het implementeren van browsercaching en het minimaliseren van HTTP-verzoeken effectieve methoden om de laadsnelheid te verlagen. Een snellere website zorgt ervoor dat zoekmachines de inhoud efficiënter kunnen crawlen en indexeren, wat uiteindelijk leidt tot verbeterde prestaties binnen de Search Generative Experience (SGE).

Naast laadsnelheid is het optimaliseren van het crawlbudget een sleutelcomponent van technische SEO. Crawlbots van zoekmachines hebben een beperkt budget voor het crawlen van een website per sessie. Door een effectieve interne linkstructuur en een XML-sitemap te implementeren, kunnen webmasters zoekmachines helpen bij het efficiënter vinden en indexeren van belangrijke pagina’s. Het elimineren van irrelevante of verouderde inhoud en het verminderen van dubbele inhoud dragen ook bij aan een efficiënter gebruik van het crawlbudget. Deze optimalisaties zorgen ervoor dat zoekmachines zich richten op de meest waardevolle inhoud van een website, wat leidt tot betere prestaties binnen de SGE.

Structured Data en Mobile Optimization

Het implementeren van gestructureerde data is een cruciaal element voor het optimaliseren van technische SEO in de context van de SGE. Gestructureerde data helpt zoekmachines de inhoud van een website beter te begrijpen en te presenteren in zoekresultaten. Door schema.org-markeringen toe te voegen, kunnen webmasters zoekmachines voorzien van gedetailleerde informatie over producten, diensten, evenementen en andere entiteiten op de website. Dit verbetert niet alleen de zichtbaarheid in zoekresultaten, maar maakt ook rijke resultaten en featured snippets mogelijk, wat leidt tot verhoogd organisch verkeer en betere prestaties binnen de SGE.

Daarnaast is mobiele optimalisatie een onontkoombaar aspect van technische SEO. Met het toenemende gebruik van mobiele apparaten voor internettoegang zijn zoekmachines, zoals Google, overgestapt op mobile-first indexing. Dit betekent dat de mobiele versie van een website wordt gebruikt voor het indexeren en rangschikken. Om een website mobielvriendelijk te maken, is het gebruik van responsive design essentieel. Dit zorgt ervoor dat een website zich aanpast aan verschillende schermgroottes en apparaten. Verder moet aandacht worden besteed aan de snelheid van de mobiele versie, aangezien laadsnelheid en gebruiksgemak belangrijk zijn voor zowel gebruikerservaring als zoekmachineperformantie.

HTTPS en Core Web Vitals

Een ander belangrijk aspect van technische SEO optimalisatie is de implementatie van HTTPS. Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat, wat zichtbaar is door de HTTPS in de URL. Het gebruik van HTTPS verzekert gebruikers van een veilige verbinding, beschermt gevoelige gegevens zoals persoonlijke informatie en verhoogt daardoor het vertrouwen van gebruikers in de website. Bovendien benadrukt Google de belangrijkheid van HTTPS als een rangschikkingsfactor. Een website die overgaat van HTTP naar HTTPS kan een verbetering ervaren in zoekmachineresultaten, wat leidt tot betere prestaties binnen de SGE.

Daarnaast spelen de Core Web Vitals een cruciale rol in de technische SEO optimalisatie. Core Web Vitals zijn een set van specifieke factoren die volgens Google essentieel zijn voor de algehele gebruikerservaring op een website. Deze factoren omvatten onder meer LCP (Largest Contentful Paint), FID (First Input Delay) en CLS (Cumulative Layout Shift). Het optimaliseren van deze metrics zorgt voor een betere gebruikerservaring en heeft een directe invloed op de zoekmachineperformantie. Een website die goed scoort op Core Web Vitals is waarschijnlijker om hoger te scoren in zoekresultaten, wat leidt tot verbeterde prestaties binnen de SGE. Het voortdurend monitoren en verbeteren van deze vitals is daarom essentieel voor elke webmaster die streeft naar technische SEO-excellentie.

Het is belangrijk om bij een aanvraag duidelijk te zijn in wensen en gewenst budget.
Stay informed about your assets with Ledger Live's PC platform, offering insights.
Free ebooks Library zlibrary project z-library zlib project