I AM SEO SPECIALIST SCROLL TO EXPLORE IN PHOTOGRAPHY
Website laten maken Seo Specialist inhuren

HET IS TIJD VOOR?

EEN

Backlinks kopen

Backlinks, ook wel bekend als inkomende links, zijn links van andere websites naar jouw website. Ze zijn belangrijk voor de zoekmachineoptimalisatie (SEO) omdat ze aangeven hoe waardevol en relevant jouw website is. Hoe meer waardevolle websites naar jouw site linken, hoe groter de kans dat zoekmachines jouw site als relevant beschouwen en een hogere ranking geven in de zoekresultaten. Er zijn echter enkele dingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het verkrijgen van backlinks. Het is niet alleen het aantal links dat telt, maar ook de kwaliteit en relevantie van de links. Het is bijvoorbeeld beter om een paar backlinks te hebben van waardevolle en relevante websites dan vele backlinks van lage kwaliteit. Sommige mensen kiezen er voor om backlinks te kopen, met als doel hun zoekmachine ranking te verbeteren. Dit kan in sommige gevallen effectief zijn, maar het is belangrijk op te merken dat zoekmachines steeds beter worden in het herkennen van kunstmatige of onechte backlinks.

Gebaseerd op 21 recensies
Ad 2022
Ad 2022
2022-11-29
Slyone heeft voor mij een website gebouwd en verzorgt ook de SEO. De website ziet er erg goed uit. Slyone geeft je ook echt de tijd en aandacht. Hij denkt daarnaast met je mee om de website te perfectioneren met slimme tips. Aanrader.
Dieuwe Douma
Dieuwe Douma
2022-11-16
Anthony heeft mij fijn geholpen om mij hoger te laten ranken op een bepaald zoekwoord. Het zijn net een aantal handigheidjes die je moet hebben om je site goed te laten vinden en Anthony kan je hier alles over vertellen. Het is zeker de moeite waard om contact met hem op te nemen en te kijken wat hij voor je kan betekenen!
Toos Verbaan
Toos Verbaan
2022-11-09
Ik ben heel blij met het werk van SlyOne. Heel professioneel, meedenkend en kundig. Zeer blij met mijn keuze voor dit bedrijf.
Eveline van der Kolk
Eveline van der Kolk
2022-11-02
Snel, enthousiast, betrokken, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Echt een heel goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Daniel Zandbergen
Daniel Zandbergen
2022-07-07
Omdat ik geen kaas van SEO gegeten heb, heb ik op marktplaats SlyOne gevonden op 4 juli 2022. Ik vroeg of zij hulp konden bieden door mij in een (betaald) gesprek uit te leggen hoe SEO werkt. Wat ik echt graag wilde was een 1 op 1 connectie met iemand die er verstand van heeft. Soms is het gewoon prettig om met een écht mens te praten in plaats van alles op Google op te zoeken. Het verzoek werd afgewezen zonder reden. Mijn verzoek: 'Ik schrijf teksten voor een review website en het schrijven gaat mij prima af. Ik heb alleen geen verstand van SEO. Ik zou graag op afstand (Zoom bijv.) samen een blog door willen nemen dat ik recent geschreven heb. Ik wil graag begrijpen wat SEO is en hoe ik mijn blog beter kan maken.' Anthony's antwoord was: Maar waarom wil je SEO beter begrijpen? Word je niet goed gevonden ? Gr Anthony. Het was uit mijn verhaal duidelijk wat mijn vraag was. Minder dan 1 uur later zonder verdere communicatie: 'Ik denk overigens niet , dat ik u van dienst kan zijn'. Geen uitleg waarom. Een SEO specialist die je niet met SEO wil helpen. Goed gedaan Anthony.
Bert van Grieken
Bert van Grieken
2022-06-22
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die je even snel willen helpen, IK had een probleem waar ik niet uit kwam, IK heb Anthony een mail gestuurd en hij heeft het heel snel en netjes opgelost, wat een service! Erg tevreden!
Beslan Madiyev
Beslan Madiyev
2022-05-06
SlyOne hat das unmögliche, möglich gemacht! Er ist ein Genie auf seinem Gebiet. Eine Website von null auf aufgebaut und bestens betreut. Arbeitet schnell, professionell und sehr kompetent. Während uns alle sagten, dass es unmöglich ist in kurze Zeit irgendwelche Ergebnisse zu sehen (da die Konkurrenz so groß ist) hat slyone in paar Monaten traumhafte Arbeit geleistet!!! Wir sind sehr zufrieden und können SlyOne mit besten Gewissen weiterempfehlen.
Truusje Rauwerda
Truusje Rauwerda
2022-04-22
Ik ben heel erg blij met de geleverde diensten. Mijn website is razendsnel zeer goed vindbaar geworden. Echt opmerkelijk snel. Fantastisch!
Gentlemens Watches
Gentlemens Watches
2022-04-08
Na een zoektocht voor mijn webshop uitgekomen bij SlyOne. Anthony is iemand met een passie voor zijn vak. Denkt goed mee met wat er gevraagd word en bij vragen altijd bereikbaar om dit te beantwoorden en neemt hier ook de tijd voor. Kortom een aanrader voor voor iedereen welk een bedrijf zoekt voor zijn of haar webshop. Anthony nogmaals bedankt voor alles!
Werner De Viet
Werner De Viet
2022-02-26
Al 10 jaar zorgt anthony met grote zorg en passie voor de seo en websites van mijn bedrijf. Staat altijd klaar als er problemen zijn. Ik ben erg tevreden en hoop dat hij dat zeker nog 10 jaar blijft doen.

Welke backlinks kunnen we kopen

Backlinks kopen is een geweldige manier om uw website te verbeteren en de online zichtbaarheid te vergroten. Door backlinks te kopen, kunt u uw website in de zoekmachines verbeteren en de autoriteit ervan verhogen. Backlinks kopen kan een effectieve manier zijn om uw website op de lange termijn te verbeteren. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de online zichtbaarheid en het verhogen van de online autoriteit. Door backlinks te kopen, kunt u uw website ook helpen om meer verkeer te genereren. Backlinks kopen is een goede manier om uw website te verbeteren en de online zichtbaarheid te vergroten.

Het is absoluut niet schadelijk om backlinks te kopen. Integendeel, het kan een waardevolle strategie zijn om je website te helpen bij het verbeteren van de organische zoekresultaten. Door backlinks te kopen, kun je je website een boost geven en je online aanwezigheid verbeteren. Het kopen van backlinks is een effectieve manier om je online zichtbaarheid te vergroten, waardoor je meer verkeer naar je website kunt genereren. Dus als je op zoek bent naar een manier om je website te verbeteren, overweeg dan het kopen van backlinks.